İbrahim Nuh Paksu Kızılay Anaokulu
BATTALGAZİ MAH. 8004 SK. NO 3/2 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Kurumumuzun misyonu, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

(07:30- 12:30)/(12:30- 17:30)

İl merkezine 143 km , ilçe merkezine 700 metre uzaklıktadır.

Diğer Hususlar

Okulumuz Türk Kızılayı İstanbul Şubesi’nin hayata geçirdiği “81 İlde 81 Anaokulu” projesiyle hayırsever rahmetli İşadamı İbrahim Nuh Paksu adına oğlu tarafından yaptırılmış olup; 25/11/2021 yılında Eğitim-Öğretime başlamıştır. 4 şube ve 100 öğrenci ile eğitime başlayan okulumuz 192 öğrenci ve 8 şube ile ikili eğitim- öğretime devam etmektedir.